afbeelding Coco! En al haar ouders

Een prentenboek over intentioneel co-ouderschap.
Een verhaal over een mamamuis op zoek naar intentioneel co-ouderschap. Hoe verloopt haar avontuur?

Het boek dat ik onder jullie aandacht wil brengen, sluit perfect aan bij mijn verhaal en spreekt tegelijkertijd een breed scala aan gezinsvormen aan. Het is niet alleen leuk en herkenbaar, maar ook ontzettend hartverwarmend.

Mamamuis is vastberaden: ze wil een kindje! Mamamuis’ avontuur begint met hoge verwachtingen en een open hart. Ze komt al snel tot de ontdekking dat de zoektocht naar de juiste vadermuis nog niet zo eenvoudig is. Haar ontmoetingen zijn hilarisch en soms ook een tikkeltje chaotisch. Mamamuis ontmoet ze allemaal.

Een herkenbaar avontuur met een knipoog
De auteur, Aart van der Haven, heeft met veel humor en warmte het verhaal van Mamamuis neergezet. Het is voor mij een feest van herkenning. Ik heb enorm genoten van de herkenbare zoektocht en de soms komische hindernissen.

Peter FitzVerploegh’s illustraties brengen het verhaal tot leven met speelse en kleurrijke tekeningen die zowel kinderen als volwassenen zullen aanspreken. De uitgever, Sjors Veenendaal van Studio Kinderwens, heeft ervoor gezorgd dat dit boek in iedere boekenkast thuis hoort.

Waarom dit boek?
Ik wil dit boek graag aanbevelen omdat het niet alleen een grappig en hartverwarmend verhaal is, maar ook omdat het diverse gezinsvormen op een speelse en toegankelijke manier in de spotlight zet. Of je nu een bewust alleenstaande moeder bent zoals ik, een traditioneel gezin hebt, of een andere gezinsvorm: dit kinderboek biedt voor iedereen iets herkenbaars en waardevols.

Mamamuis laat zien dat er vele wegen naar geluk zijn en dat elke vorm van gezin zijn eigen uitdagingen heeft. Het is een ode aan diversiteit en een hart onder de riem voor iedereen die zijn eigen pad kiest.

  • type boek: hardcover
  • formaat: 210×210
  • binnenwerk: 32 pagina’s
  • bedrukking omslag: eenzijdig full colour
  • bedrukking binnenwerk: tweezijdig full colour
  • papier binnenwerk: 170 g/m2 silk mc
  • afwerking: eenzijdig matlaminaat

Dit boek is verkrijgbaar via Studio Kinderwens:

Coco! En al haar ouders – een prentenboek over intentioneel co-ouderschap


Deel dit boek:

Handig!

Uitgerekende datum berekenen

Je bent zwanger! Maar wanneer uitgerekend?
Bereken vermoedelijke uitgerekende datum met onze eenvoudige online tool.