afbeelding Frambozen-yoghurt bowl met noten

Frambozen-yoghurt bowl met noten

Deze frambozen-yoghurt bowl met noten is niet alleen een heerlijk en voedzaam tussendoortje, het zit ook boordevol gezonde voedingsstoffen die bijdragen aan de vruchtbaarheid.

Instructies:

  1. Doe de Griekse yoghurt in een kom.
  2. Voeg de frambozen toe aan de yoghurt.
  3. Hak de walnoten en cashewnoten grof en voeg ze toe aan de kom.
  4. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
  5. Voeg eventueel een eetlepel honing toe voor extra zoetheid.
  6. Serveer de frambozen-yoghurt bowl met noten direct en geniet van het heerlijke en voedzame gerecht.

Dit gerecht bevat veel eiwitten, calcium en gezonde vetten, wat allemaal belangrijk is voor de vruchtbaarheid. Frambozen bevatten veel antioxidanten en vitamine C, wat ook belangrijk is voor de vruchtbaarheid. Walnoten en cashewnoten zijn beide rijk aan omega-3-vetzuren en zink, wat belangrijke voedingsstoffen zijn voor de vruchtbaarheid. Bovendien geeft de toevoeging van honing de bowl een natuurlijke zoetheid die het tussendoortje nog lekkerder maakt. Geniet van deze heerlijke en voedzame frambozen-yoghurt bowl als tussendoortje!

Bon appetit!

Belangrijk om te weten:
Om de vruchtbaarheid te bevorderen, is het van belang om voedingsstoffen te eten die hieraan bijdragen. Wanneer je koud voedsel eet, is het aan te raden om dit af te wisselen met warme dranken, zoals thee, om de baarmoeder warm te houden en de lichaamstemperatuur te reguleren zonder extra energie te verbruiken.

Deel dit recept:

Handig!

Uitgerekende datum berekenen

Je bent zwanger! Maar wanneer uitgerekend?
Bereken vermoedelijke uitgerekende datum met onze eenvoudige online tool.