Meet je vruchtbare dagen met een ovulatietest

Je bent hier: Home » Zwanger worden

afbeelding Meet je vruchtbare dagen met een ovulatietest

Een ovulatietest kan jou helpen om je 2 meest vruchtbare dagen te meten.
Met ovulatietesten kun je de piek van luteïniserend hormoon (LH) meten, wat aangeeft wanneer je het meest vruchtbaar bent. Een handige optie is de digitale ovulatietest van Clearblue, die je eenvoudig thuis kunt gebruiken. Op het display verschijnt een leeg rondje als je LH-piek nog niet aanwezig is, maar zodra je piek wordt gemeten, zie je een smiley verschijnen. Het is aanbevolen om twee keer per dag te testen omdat sommige vrouwen een korte LH-piek hebben, bijvoorbeeld om 7:00 uur in de ochtend en 19:00 uur in de avond. Het is belangrijk om te weten dat als je na het waarnemen van je LH-piek (smiley) een leeg rondje ziet op de ovulatietest, dit niet betekent dat je te laat bent. De eisprong vindt namelijk pas 24 tot 36 uur later plaats.

Enkele voordelen van de Clearblue ovulatietest zijn:

  • Meet meer dan 99% nauwkeurig de LH-piek
  • Eenvoudig af te lezen met een smiley op het display
  • 2 dagen met de hoogste kans om zwanger te worden
  • De mogelijkheid om meerdere keren per dag te testen
  • Inclusief 1 digitale houder en 10 teststaafjes voor thuisgebruik.

De Clearblue ovulatietesten zijn de meest nauwkeurige testen om je 2 meest vruchtbare dagen te meten. Je kunt deze testen eenvoudig bestellen via onderstaande advertentie.

- Advertentie - var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1677616633015", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9200000018826698","familyId":"","siteId":"1297350","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"Clearblue%20Ovulatietest%20set%20Digitaal%20-%201%20digita...","linkSubId":""};

Deel dit artikel:

Handig!

Uitgerekende datum berekenen

Je bent zwanger! Maar wanneer uitgerekend?
Bereken vermoedelijke uitgerekende datum met onze eenvoudige online tool.