afbeelding IVF 1.1 = Zwanger!!

IVF 1.1 = Zwanger!!

IVF 1.1 = Zwanger!!

Ik ben zo ontzettend blij, wie had dat gedacht? Na de eerste terugplaatsing ben ik zwanger! Ik besef me dat er nog van alles kan gebeuren en dat ik geen garantie heb op een blijvende zwangerschap. Maar voor nu is het een prachtig resultaat!

Mijn moeder kwam langs en samen hebben we vol spanning een zwangerschapstest gedaan. Terwijl we toekeken, verscheen het streepje langzaam en duidelijk op het scherm. Geen tuurstreepjes meer, geen onzekerheid, alleen een overduidelijke positieve test! Ik ben dolgelukkig, wie had dit gedacht? Na de eerste terugplaatsing is het gelukt – ik ben zwanger! 🤰✨

Ik kijk enorm uit naar de 7-weken echo, waar ze kunnen zien of het hartje van de baby klopt. Op het moment dat je de zwangerschapstest uitvoert, ongeveer 11 dagen na de terugplaatsing van een 5-daagse embryo, ben je al 4 weken zwanger! Je zwangerschap wordt berekend vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie.Die 7 weken echo voelt ineens heel dichtbij.Toch voelt het ook als een eindeloos lange periode. Tussen al mijn blijdschap kan er af en toe wat twijfel opkomen – zal alles goed blijven gaan?

Ik heb de app “Zwangerschap+” gedownload, net als velen van jullie al kennen. Wat een handige app is dit! Elke dag open ik de app om te zien dat ik weer een dag verder ben in mijn zwangerschap. Elke dag voelt als een stapje dichterbij. En dat stapje dichterbij verkleint de kans op een miskraam. Maar die dagen lijken wel eeuwig te duren. Desondanks ben ik nog steeds ontzettend blij en hoopvol dat alles goed zal verlopen.

Nu is het wachten op de 7 weken echo! Fingers crossed


Deel dit artikel:

Geschreven door

Jona

Jona

Ondernemer, Ervaringsdeskundige
Jona, 37 , deelt haar BAM-traject via Instagram om haar droom als moeder te vervullen.
Handig!

Uitgerekende datum berekenen

Je bent zwanger! Maar wanneer uitgerekend?
Bereken vermoedelijke uitgerekende datum met onze eenvoudige online tool.