afbeelding Kinderboek: My Dad and me

Een leuk cadeau! Dit prachtige hardcover boek volgt een puppy tijdens avonturen met zijn zorgzame vader. Van uitstapjes naar de boerderij tot het zoeken naar insecten, het is een verhaal van vriendelijkheid, plezier en ontdekking. Perfect voor bedtijd!

Dit Daddy and Me boek is een goede keuze om voor te lezen aan je kindje. Het verhaal richt zich op de relatie tussen een vader en zijn kind, waardoor het gemakkelijker wordt voor kinderen om zich te identificeren met de personages en zich meer betrokken te voelen bij het verhaal. Het verhaal van een zorgzame vader die zijn kind meeneemt op leuke avonturen is niet alleen leuk om te lezen, maar biedt ook een belangrijke les in een eenoudergezin/ vaderschap en gezinswaarden. De prachtige illustraties in het boek zijn ook zeer aantrekkelijk voor kinderen. Het is een perfect boek om te delen met je kindje en zo samen een bijzonder moment te creëren.

Dit boek is bijzonder geschikt voor eenoudergezinnen omdat het de relatie tussen een ouder en kind centraal staat en laat zien hoeveel liefde er tussen hen kan zijn. Het Daddy and Me verhaal volgt een puppy tijdens avonturen met zijn zorgzame vader. Van uitstapjes naar de boerderij tot het zoeken naar insecten, het is een verhaal van vriendelijkheid, plezier en ontdekking. Het verhaal richt zich op de relatie tussen een vader en zijn kind, waardoor het gemakkelijker wordt voor kinderen om zich te identificeren met de personages en zich meer betrokken te voelen bij het verhaal. De prachtige illustraties in het boek zijn ook zeer aantrekkelijk voor kinderen. Het is een perfect boek om te delen met je kindje en zo samen een bijzonder moment te creëren.

  • Getest op en geslaagd voor de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed: EN71 delen 1, 2 en 3, voor alle leeftijden.
  • Geschikt vanaf de geboorte.
  • Alleen afnemen met een vochtige doek.
  • Taal: Engels

Deel dit boek:

Handig!

Uitgerekende datum berekenen

Je bent zwanger! Maar wanneer uitgerekend?
Bereken vermoedelijke uitgerekende datum met onze eenvoudige online tool.