Je bent hier: Home » Locator » Alternatieve geneeskunde

Als je op zoek bent naar een professionele acupuncturist in Breukelen, dan kun je terecht bij Praktijk Acupunctuur Breukelen, welke gevestigd is in het Gezondheidscentrum Breukelen, naast Apotheek Breukelen. Het Gezondheidscentrum is te vinden aan het Dorpsplein, in de buurt van het gemeentehuis en de rotonde van de Straatweg.

Uit onderzoek in Duitsland is gebleken dat acupunctuur een gunstig effect heeft op de kans op zwangerschap bij IVF-behandelingen. Wanneer acupunctuur wordt toegepast als aanvulling op IVF, is de kans op zwangerschap significant hoger dan bij IVF zonder acupunctuur. Hoewel het niet duidelijk is waarom het succespercentage van IVF in combinatie met acupunctuur hoger is, wordt vermoed dat acupunctuur de baarmoedercontracties die normaal optreden tijdens het inbrengen van een embryo tegengaat, waardoor de kans op zwangerschap wordt vergroot. Daarnaast verbetert acupunctuur de doorbloeding van de baarmoeder en vermindert het stress bij de vrouw. Ook de man kan worden behandeld met acupunctuur om de vruchtbaarheid te bevorderen.

Naast IVF kan acupunctuur ook worden ingezet bij ultra-uteriene inseminatie (IUI), waarbij het zaad van de man vlak voor de ovulatie van de vrouw hoog in de baarmoeder wordt ingebracht. Als IUI niet succesvol blijkt te zijn, kan overgestapt worden op IVF. Acupunctuur kan een effectieve methode zijn om het succes van IUI te vergroten.

Contactgegevens & Locatie

Telefoon:
+31850655499


Bezoekadres:
Straatweg 179A, 3621 BM Breukelen, Nederland

Deel deze locatie:

Handig!

Uitgerekende datum berekenen

Je bent zwanger! Maar wanneer uitgerekend?
Bereken vermoedelijke uitgerekende datum met onze eenvoudige online tool.