afbeelding Fertility Noten Amandel Cake

Fertility Noten Amandel Cake

Ben je op zoek naar een heerlijke en gezonde cake die bijdraagt aan jouw fertiliteit? Dan is deze noten-amandelcake iets voor jou! Deze cake is gemaakt met ingrediënten die rijk zijn aan vitamines, mineralen en antioxidanten die bijdragen aan jouw fertiliteit.

Meng in een kom de droge ingrediënten:
– 4 kopjes amandelmeel
– 1 kop boekweitgrutten
– 1 theelepel kaneel
– 1/2 of 3/4 kop kokosmeel
– een handje grof gehakte noten
– een eetlepel gojibessen
– een halve theelepel cacao nibs

Baksoda, citroen en boter mengen
Pak een tweede kom en voeg twee eetlepels citroensap en een half theelepel baksoda toe. Meng een half pakje roomboter goed door de citroensap en baksoda totdat dit een glad mengsel is.

Beslag maken
Voeg de droge ingrediënten toe aan het mengel samen met 4 eieren en een half kopje amandelmelk en meng dit tot een glad beslag. Als het beslag klaar is kan je dit in een cakevorm doen en bak dit een uur op 170 graden. (niet hoger, anders oxideren de oliën in het amandelmeel)

Enjoy your food!

Deze noten-amandelcake bevat ingrediënten zoals noten, kokos, amandelmeel, boekweitgrutten, cacao nibs, kaneel en honing die rijk zijn aan vitamines, mineralen en antioxidanten die bijdragen aan een gezonde vruchtbaarheid. Daarnaast bevat het eieren, die een goede bron van eiwitten en vitamine D, die beide noodzakelijk zijn voor een gezonde vruchtbaarheid. Een gezonde keuze om bij te dragen aan de fertiliteit.

Belangrijk om te weten:
Om de vruchtbaarheid te bevorderen, is het van belang om voedingsstoffen te eten die hieraan bijdragen. Wanneer je koud voedsel eet, is het aan te raden om dit af te wisselen met warme dranken, zoals thee, om de baarmoeder warm te houden en de lichaamstemperatuur te reguleren zonder extra energie te verbruiken.

Deel dit recept:

Handig!

Uitgerekende datum berekenen

Je bent zwanger! Maar wanneer uitgerekend?
Bereken vermoedelijke uitgerekende datum met onze eenvoudige online tool.